FIETSVERKOOP

We begeleiden u graag bij het aanschaffen van een nieuwe fiets.
Bij een bezoek aan onze showroom overlopen we samen wat u van uw nieuwe fiets verwacht, u kunt er kennismaken met ons gamma, we geven u met plezier het nodige advies.
We bepalen ook de juiste framemaat en bieden de mogelijkheid een testrit te maken, zodat u op de juiste fiets met een goed gevoel naar huis rijdt.
Bij ons kunt u terecht voor kinderfietsen, stadsfietsen, sportfietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen en bakfietsen.

ELEKTRISCHE FIETSEN

Altijd wind mee!

De elektrische fiets is popluairder dan ooit en brengt veel mensen terug aan het fietsen. De keuze van het type elektrische fiets hangt af van het gebruik.

STADS - EN SPORTFIETSEN

Kom langs in onze showroom en ontdek de ruime keuze stads- en sportfietsen. Wij bieden zowel fietsen aan voor sporadisch gebruik, schoolfietsen als voor dagelijks gebruik.

RACE / MTB

Aluminium of carbon, dat is tegenwoordig de vraag bij de aanschaf van racefietsen of een mountainbike. Ook de verschillende componenten die op dergelijke fietsen gemonteerd zijn maken de keuze ruim maar soms niet altijd gemakkelijk.

KINDERFIETSEN

VDBike heeft steeds alle maten in voorraad. Zo kunt u met een gerust hart nagaan welke fiets groot genoeg en veilig bestuurbaar is voor uw kind.

BAKFIETSEN

Wij verdelen bakfietsen van DOLLY. Deze kunnen naar wens geconfigureerd worden en zowel met als zonder elektrische ondersteuning uitgerust worden.

info@vdbike.be – 0496/70 45 19 – Markekerkstraat 81, 8510 Marke – BTW BE 0537.52.80.72 –  Powered by Hvweb.be