ELEKTRISCHE FIETSEN

Altijd wind mee!

De elektrische fiets is populairder dan ooit en brengt veel mensen terug aan het fietsen. De keuze van het type elektrische fiets hangt af van het gebruik. Doet u veel korte afstanden of eerder lange ritten, gebruikt u de fiets om boodschappen te doen en korte ritjes. Dan is een stevige fiets met voorwielmotor of eenvoudige fiets met middenmotor een prima keuze. Wilt u eerder lange ontspannen ritten maken met uw elektrische fiets dan is een fiets met middenmotor met een verhoogde accu capaciteit een must. Indien u de fiets gebruikt voor dagelijks woon-werkverkeer dan is de aanschaf van een speed pedelec het overwegen waard. Voor personen die de fiets in de auto of motorhome wensen mee te nemen bieden we elektrische vouwfietsen aan.

OMBOUWKITS

Indien u tevreden bent over uw huidige fiets en toch elektrisch wenst te rijden, dan behoort een ombouwkit tot de mogelijkheden.

Swyff biedt tal van mogelijkheden voor het ombouwen van uw bestaande fiets. U hebt al een ombouw kit vanaf €799,00. De prijs variëert afhankelijk van de door u gekozen: batterijcapaciteit, motortype (voorwiel, achterwiel, middenmotor), wielmaat,…

Ontdek de verschillende mogelijkheden op www.swyff.com, of kom langs in onze winkel.
U kan de kit zelf installeren. Indien u de kit door ons laat monteren rekenen wij een installatiekost van €200,00 aan.

BATTERIJHERSTEL

Problemen met uw E-Bike accu?

Met de 4-4-2 testapparatuur kan VDBike de accu van uw E-bike testen. De accu wordt geladen en ontladen. Dit s de enige betrouwbare manier om de capaciteit van een accu te bepalen. Deze test is momenteel mogelijk voor E-bikes van de merken Gazelle, Bosch 1, Sparta Ion (frameaccu), Batavus Easy (frameaccu), Koga Tesla, Qwic, Bikkel, Sparta E-motion, Cortina, Venturelli, Trek en diverse basic accu’s.

Vrijwel de meest gangbare accu’s kunnen we doormeten en u krijgt een volledig testapport mee naar huis met alle essentiële gegevens over uw accu.

Praktisch:

U brengt accu en lader binnen, de kostprijs voor het doormeten en onderhoud van uw fiets accu bedraagd €44,95.

Is de accu van je fiets stuk of is de capaciteit van uw accu aanzienlijk achteruitgegaan, dan heeft VDBike voor u de oplossing.

Als officieël BIKEBAT herstelpunt kunt bij ons terrecht voor het herstellen van uw fiets – accu, dit gebeurd door het vernieuwen van de cellen. Eventueel kan er zelf capaciteit toegevoegd worden aan de originele accu.

info@vdbike.be – 0496/70 45 19 – Markekerkstraat 81, 8510 Marke – BTW BE 0537.52.80.72 –  Powered by Hvweb.be